god morgon, dagens

Det här lovet blir mest till att dega.. idag ska jag titta på film, promenera 40 min, på onsdag ska jag träffa tove, simma och sola. på torsdag ska jag fika med nicole,nina,helena i stan. på fredag, städa buren :((, på halloween helgen - inga planer! :O får se vad som händer då.. vill så gärna på någon maskerad fest.
får se.

kram!

Audrina Patridge

Här är någon som verkligen blivit snygg av operationer, som att fixa till läpparna och sånt.

Håller ni inte med? Hennes kropp är också sjukt snygg, smal med breda höfter är absolut det finaste som finns.


inlägg

Nya inlägg kommer ramla in här - tro det eller ej, varje dag på höstlovet! Även om det kommer vara jätte ointressant så kommer det rulla in massa inlägg här.. jag bloggar ju trotsallt för mig själv.
Ni vet, man kan ju till och med tjäna på att blogga; det är en tidfördrivare om man har tråkigt, man tränar på stavning och svenskan över huvud taget, det är roligt ibland och det är som en dagbok, man har allt samlat på en plats.

KRAM


Dance to the left to the right, feel so good tonight.

DANCE TIME! Har precis slängt i mig scones och middag. NU är min mage taggad!
cya


Morning sunshine

Har precis duschat, sitter här och borstar håret.. Börjar 11.25  så jag ska bege mig om 40 min ungefär.
Idag är det dans! Alltid något positivt i alla fall. Har inga prov förövrigt denna vecka, möjligen några läxor..
Uppdaterar mer när jag kommer hem! Får ta med mig kameran någon gång när vi dansar. Haha skulle vara roligt och lägga upp bilder på det kanske :P ?
Nej nu måste jag skynda mig, vi hörs!


Fat

Jag är en onödigt onyttig människa, jag fetar mig med mat,godis, bullar all the time.
Och här har jag gått runt och undrat varför jag är trött dygnet runt! Jo för har ni någon gång märkt att när man har proppat i sig massa mat så blir man jätte trött efteråt? jaa, för såhär ser det ut för mig: Frukost,lunch,skolan, sen kommer jag hem, gör iordning mackor,fil&flingor, choklad medmera och slänger mig i sängen framför tvn. Och vad gör jag? jag somnar alltid när jag har fått ner allt i magen. Och jag som alltid försöker ta tag i läxor och pluggeriet innan middagen, men det blir aldrig så. Jag förstör helt enkelt för mig själv när jag äter som en gris.
Så det blir som en liten läxa till mig själv; sluta ät som en gris och börja ta pluggandet seriöst nu!

Attraherande inlägg va (!)
- nu ska jag bada.


Tillbaka i tv rutan!

The hills , Gossip girl , Desperate housewifes , Andra avenyn , One tree hill , Greys anatomy , Top model 12.

Synd att jag redan har sätt allt i förväg då. Men veckan är ändå späckad med tv pogrammen. Jag är en sådan repris människa, nämligen.

Come back!

Jag gör en come back för 50:onde gången. Tröttnat lite kanske?
sist jag bloggade var rätt länge sen, eller väldigt länge sen. Men jag ser att mina unika besökare inte har försvunnit.. skumt! Jag som typ bloggar om väldigt ointressanta saker med breeeda mellanrum.

Jaja, somsagt. Nu är det vintertid och det blir nya tag här framöver! Har glömt kameran i många lägen. Men fotade lite sist jag, mamma och pappa var ute och fikade! Caroline följer aldrig med. Vet inte vad som har hänt med henne.. aja. Here are som pictures from fikat i Slottsparken i helgen.

Min ubergoda mozarella ciabbata och caffelatten. Lägg märke till mashmallown man fick med i latten =)


RSS 2.0