black and white



-sleepless-
Uppdaterar ändast för att jag har tråkigt. Letade efter bilder som är tagna med min nya webb. Hittade två stycken som nästan preciis inte gick att lägga upp typ, dem andra var för gräsliga. ;P

Bleeding tears

 

Tyra banks

 
Visst är hon vacker? hon är otroligt vacker och är väldigt begåvad. Haft tusentals modelljobb, varit "huvud ängeln" i Victoria Secret Fashion Show, producerar top model & även hennes talkshow The tyra show. + lite mindre karaktärer i filmer och serier. Hon har lyckats!
Men jag vill bara påpeka några väldigt stora minus i kanten!
Som dom flesta redan vet är ju om hennes välomtalade näsoperation hon gjorde som ung. Vilket är tråkigt. Men även att hon gjorde hudblekningsprocesser som ung när hon började modellbranchen. Och det tycker jag är väldigt ironiskt och dubbelt av henne med tanken på att hon i hennes egna show där det ska diskuteras moral osv. Hon tar upp alla möjliga olika ämnen. En gång såg jag ett avsnitt där dem satt och pratade om att folk inte gillade sin hudfärg, vit som svart. Och hon tyckte det var förfärligt att en mörkhudfärgad satt där och klagade på att han inte gillade sin hudfärg. Hon tyckte verkligen inte det var okej. Ni som har sätt hennes show vet ju hur starkt hon reagerar på sådant. Men ändå så har hon själv blekt sig som tusan. Hur kan man då stå och säga ett och annat om att hon inte förstår sig på dem allst? att man ska vara nöjd med sin hudfärg osv..

Annars verkar hon jätte trevlig! ;)

Nej, jag orkar inte repetera allt bara för att du är trög.

Inga kommentarer.


smink

Typiska sminkningar som jag gillar är dessa nedan!

(klicka)

:)

Jag har inte sovit på hela natten igen. Fan Emelie. Skärp till dig nu!

Men eftersom yassenasse kommer hit har jag fått ladda med koffein i all dess form. Coca cola, kaffe, te, energi pulver osv osv. Känner mig rätt hyper nu. Så har både bakat bröd, städat hela lägenheten och dansat åt rihanna låtar på hög volym. Carro har lust att strypa mig just nu. HA!

cya


Dagens höjdpunkt


Hon är så jävla rolig! Haha! Jag dör:P

vatten pipa - lika farligt!

Och jag visste det! ha ha säger jag bara :P alltså till dem som trott att det är mkt bättre än vanliga cigaretter. Nej det är till och med mycket värre! Med eller utan nikotinet. SYND, vattenpipa är ju gott och en liten chillgrejj i alla sammanhang :/ jaja. Så där fick ni så ni teg.. och jag menar speciellt EN person.. hm.. :P ;)
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article2673536.ab
Mer om artikeln kan ni läsa där :)

wtf

Alltså HAHA. Vad fan håller du på med? varför du har du massa jävla bilder på mig? vi känner inte varandra. Och jag vill inte det heller. Seg eller? OCH täckt över mitt ansikte på några bilder också så att man inte ska se att det är jag?!



one world suits you just FINE, PATEEEEEEEEEEEEEEEEETISK.


topp 10..

.. Snyggingar  Charmknuttar!

Nu ska jag lista dem 10 styckna skådespelare (boyzz) som är snyggast och varför. :D
Och kom ihåg, det är månadens snyggaste. :P

10. Gerard Butler

Varför: Efter ha sätt the ugly truth fick jag en liten thing för honom. Han hade självförtroendet som ingen kunde missa. Hade en charm på sitt egna sätt. Dessutom.. jag fallar för nästan alla killar när det handlar om att killen kämpar för tjejen, "madly in love" ni vet. + han känns väldigt trygg och mysig. Haha!

9. Nate Archibald

Varför: Han är jävligt snygg. Nästan för snygg. Ja näst intill perfekt. Och det gör mig lite avtänd faktiskt. Några fel är charmigt. Dessutom har han ingen attityd i serien gossip girl och det gör honom till en pussy, mes. Men han får stort creds till utseendet iaf. (y)

8. Josh Hartnett

Varför: SNYGG. Charmig. De vanliga symptomen :P Men han hade de där lilla extra. Hans ögon och läppar, åh gud.. dreglar nu.. :P Men nu har jag tröttnat på honom men han förtjänar absolut en femma. För han har varit min number one lover sedan länge. ;) 

7. Jonny Depp

Varför: Okej, jag kommer ihåg att jag sa att han bara blir snyggare med åldern. Jag tar tillbaka det efter ha sätt filmer av en yngre depp. När jag såg Edward Scissor hands blev jag som fast. Med alla missbildningar och saxar och grejjer så var han ändå chockerande söt & charmig! Det är inte många som lyckas se söta ut när du gjorts om till ett monster typ. Han är sååååå söt pga hans blyga jag dessutom. Blyga killar är oftast sådär. Men han får det till det nya sexiga. I love him.

6. Jude Law

Varför: Jo för han är olagligt snygg. Sätt filmen Alfie? jag hade en låång period då jag bara tänkte på honom. Fy vad man kan bli förälskad i honom alltså. Orkar inte förklara varför, kanske inte behövs heller:P? men se just den filmen. så FATTAR NI!

5.
Dylan Mcey

Varför: Nu när Beverly hills har börjat om igen så har jag fått upp ögonen för honom. Charmig, klen, poppis. Allt :P Det gör hans klena "jag" riktigt sexig. Inget mer jag kan säga. Däremot fick jag upp ögonen för honom lika snabbt som ner. Checkat hur han ser ut idag? var är närmsta spy påse? :P nåt i den stilen ja..

4.
Dylan Walsh

Varför: Ja.. ni måste undra varför alltså. Han är fan en gubbe typ. Runt 40 års åldern skulle ja tippa på? men varje gång jag ser honom i nip/tuck blir jag alldeles till mig. Han är sexig. Förtjänar dock inte en 4de plats men ja orkar inte rangordna om allt.

3.
Chuck Bass

Varför: Ni som sätt gossip girl, VET varför. han e allt de där. yuuuuum bara :)

1.
Kevin Volchock!

Varför: ? han har allt, bad boy liksom :) het, charmig och aaa. his the number one! <3


well keep on thinking

I'm going to cut the crap and make this easy for ya. I can have all that. Even more. Much more. Yes.
But I don't. For this one fucked up reason, that u doesn't have any fuckin clue about. Sicknessly perfections screwly bananas not.

Keep on thinking the wrong thing. It just shows me that you doesn't know me, at all.


morrn morrn!

Nu ska jag och mamma ut för en liten morgonpromenix! Sedan blir det frulle :)

måste-göra

..listan under påsklovet, håller på och skriver på den just nu.
Sola (både vanlig & solarium), Träffa folk som jag lyckas avboka med jämt, Träna, Shoppa, Bestämma vilket sommarjobb jag ska välja, Städa rummet, börja sy på min drömkjol.. allt jag kommer på just nu.

?


Vad tycker ni om jeans som sitter högt upp och markerar stjärten som detta par? Det är Elin Klings.
Hon har en jätte fin figur annars, men i dessa jeans får hennes stjärt att se lång och bred ut. Det kan vara snyggt! Om jag skulle haft sådana så skulle jag i alla fall inte visa mig ute på stan. :P Är inte tillräckligt modig av mig.. Ciao!

Glad påsk!

Idag är det påskafton och då blev det påskmiddag med familjen, choklad kaniner och choklad ankor, påskgodis och påskpresenter! Jag fick 500 kr och åter ännu mera godis. :) Jag älskar påsken! Pga den fina gula inredningen. När man tar fram alla påskycklingar osv. Så härligt! Påsken är heligt för mig.



update

Okej, ingen verkade gå på mitt aprilskämt idag.. Kanske rätt gammalt skämt :P
usch, har varit så jävla trött dem senaste dagarna. Vet inte varför.. det ända jag gör är att sova.. men och andra sidan har jag skit svårt att somna på nätterna.. så är uppe halva nätterna och vaken halva dagarna. Fy! Måste få ett stopp på den här jobbiga cirkeln nu..

.

jag är gravid.. abort eller  behålla?


RSS 2.0