Past

Det är så jäkla roligt att gå in på konservationsloggarna och läsa allt man skrivit under ett par år med folk.
På historikerna.. Gud vad jag var jobbig/skvallrig/taskig/rolig medmera. Både roligt och läskigt. Har läst dessa tusen gånger men tröttnar aldrig. De är fachinerande hur man en gång var i tiden. På ett vis saknar jag den Emelie.. hon som var så jäkla framåt och otroligt rolig människa. Och samtidigt är jag väldigt glad över att den tiden är över med tanken på hur jag var som de negativa. Har verkligen förrändrat mig från då. 2007 - till nu.
Till vissa gränser positivt. Sedan några grejjer som blivit negativt då. Men man är ju bara människa som sagt.


Sunny day!

Härligt väder idag! Har varit och ute fotat idag, solat & fikat. Imorgon ska jag troligtvis åka till landet med mamma. Vi stannar nog där till söndag.. Ska kanske till psykologen imorgon men jag vill inte. Puss!


*meep*

In my head, my mind is telling me things. In reality, I realize that my thoughts proof that i'm wicked.


"Monster creates by other monsters"

Ett favorit citat jag verkligen tycker håller måttet är " Monsters creates by other monsters "
Somliga människor blir verkligen riktiga as, svin, ja vidriga människor. Men man kan aldrig bli riktigt riktigt arg på dem, för man vet att deras svinighet nämligen går i generationer. De är inte ens eget fel om man är ett as, för om man blir uppfostrad så.. Who can blame you? men ärligt talat. Så har man faktiskt en egen vilja. Man behöver inte ta efter svinighet. Det är inget måste på det. Det är ingen regel. Men varför tycks människor ändå ta efter det så bestämt?

Detta kom ja på att tänka på när jag såg desperate housewiwes här om dagen. Det handlade om en pojke som hade föräldrar som sket i honom, och då blev han i sin tur dum i huvudet också. Han började skjuta och ha ihjäl människor. Och dem sa i slutet att hur kan sådana oskyldiga människor bli så elaka och kalla? jo för att " Monster creates by other monsters" SIMPLE AS THAT.

onsdag

Nu börjar kristi helgen och man är ledig! Skönt. Idag har jag solat och och solat :P Strax ska vi fira mamma och pappas 20 års dag med smörgåstårta. Kyss o smek!

rosett

Gjorde en rosett på carros hår igår, väldigt lätt att göra men det var lite svårare eftersom hon har uppklippt.

Whitney ser läskig ut


sunday

Lite update såhära.. är äntligen klar med gymnasievalen! Nu står solarium på schemat. Hörs lite senare, tjing!

JAG <3 LÅTEN


Fyfan vad den är bra.

Donnie darko

Juste. Såg filmen Donnie darko igår, den var riktigt riktigt bra på ett skruvat sätt! Den fick hjärnan att arbeta i 180 kändes det som. Plus huvudkaraktären donnie (Jake Gyllenhaal) var väldigt söt tycker jag. Om man ser honom på bild tycker man definitivt inte det. Men om man har sätt filmen så tycker man det. :P

Maj-månad

Nu är maj äntligen häär!! Inte långt kvar tills man kan bada, längtar! Sommaren är så mysig. Doften av blommor&natur, solen som värmer, vattnet runt stockholm och skärgården lyser upp på ett helt annat sätt tycker jag än andra månader. :) Nej nu ska jag göra iordning mig. Cya! :D

RSS 2.0