the gardens of the nights


Har ni sätt filmen? supersad.. en liten flicka i 7års åldern (leslie) påväg till skolan blir hemlurad av några snuskiga gubbar. Dom säljer henne till andra för att tjäna pengar, dom gör henne till prostituerad.. hon längtar efter mamma och pappa såklart men dom vill inte ha henne längre lurar dom i henne osv. Som tur är får hon en vän där, (en annan som också har blivit kidnappad) och när dom två växer upp (17 år) blir dom "dumpade" och lever på gatan, droger tills hon får nog och vill åka och leta upp sina föräldrar, när hon besöker dom blir dom chockade men ändå glada. Dom hade skaffat två barn till eftersom dom trodde att hon hade försvunnit för evigt. Men inte blev dom överlyckliga att hon kom.
Det är som vanligt igen, dom frågar bara om hon vill flytta hem och pratar mest om dom deras nya barn och deras uppväxt, inte en ända jävla fråga om hur hon har haft det. SJUKT! Angående filmen så var den väl rätt så okej, den hade fått mycket credd så ja tyckte att den var värd att laddas ner.

Sånt här blir jag rent ut sagt gaaaalen på, okej nu är det här ju film, men sånt här händer skit många världen runt om och inte bara att små barn blir kidnappade och säljs är hemskt! Det finns nästan inget värre än de, förutom. När föräldrar (som hennes i filmen) inte bryr sig ett dugg. Sjukt sjukt..



Det finns inget värre än föräldrar som inte bryr sig.
Dom ska skjutas! Haha, eller i alla fall inte skaffa barn. AM I RIGHT OR AM I RIGHT? :)


Kommentarer
Postat av: tove

totaly right!

2009-06-17 @ 20:23:58
Postat av: tove

uppdatera nuuuuuu!! :D:D

2009-06-24 @ 19:50:43
URL: http://tovesundhs.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0